tiistai 31. heinäkuuta 2012

Hurmaavaa huumaa liljoista

Nyt ne ovat parhaimmillaan, siis minun ihanaiset liljani. Vain korkeimmat liljat kukkivat, sillä kaikki matalat ovat menneet peruojen masukkaan. Noh - taitaa siellä olla muutama matala vielä tulollaan ellei niillekin käy kalpaten.
Mutta nautin näistä mitä minulla on jäljellä. Miten ne osaavatkin antaa iloa niin silmille kuin mielellekkin. Ei uskoisi että niin vaatimattomasta sipulista voi kasvaa mitään näin näyttävää ja tuoksuvaa kukkaa. Sateet ovat oikein innoittaneet ne hurjaan pituuskasvuun ja kukkarunsauteen.

Jos ei olisi vierailevia peruoja, niin varmaan hankkisin näitä lisää ja eri väriskaalassa, mutta nytten taidan tyytyä vain näihin.

Ensimmäsiet liljani ostin ihan vain koemielessä ja koska ne kukkivat jopa minun hoidossa, niin niiden on pakko olla helppoja kasveja. Sekin plussa niissä on että eivät häviä tuonne tumman kuusikon väreihin vaan tulevat ruin väriryöppynä hyvin esiin.
Suosittelen :)

Näille kaikille varmaan oli jokin nimikin, mutta minähän olen ne jo ajat sitten unohtanut/hukannut jonnekin laatikoitteni pohjalle tuiki vaikeaan paikkaan joten ne nyt ovat vaan "liljoja".

Nimettöminäkin kauniita.

Osa on jopa lisääntynyt ja pikkuisia liljojen alkuja näkyy ilmestyvän maasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...