maanantai 31. tammikuuta 2011

Lobelia


Lobelia

Kuuluu näihin kesäkukkiin joita on ihan pakko saada joka kevät. Ne ovat kuin keijukaisia taikka pikkuisi haltijoita, niin ihania katseltavia. Viime vuonna (2010) ostin Kodin Kukkasilta niitä itsin pitsin pieniä esikasvatettavia ja pitää sanoa etten parempia lobelioita mies.. hm. naismuistiin ole saantu. Ne olivat kauniin värisiä ja ne kukkivat aivan halloihin saakka (ja kasvihuoneessa vielä pidensin niiden kasvukautta).

Kun sain tilaukseni näitä pikkisiä lobelian alkuja, niin olin hieman varautunut että pystynko kuunaan pitämään niitä edes hengissä sisätiloissa. Istutin ne heti hieman suurempiin ruukkuihin ja siitä ne vain komistuivat ja tuuhenivat. Näitä on pakko taas saada.

2 kommenttia:

 1. Voi että! täällähän on vaikka mitä ihanaa tullut siitä kun viimeksi kävin! Ritarinkannuksia ja samettikukkia ja pioneita ja...
  Nättejä kuvia!
  Suloiselta näyttää tuo chilin alku!
  Itse taidan kylvää ahkeraliisat tänään.

  VastaaPoista
 2. Olen kanssa aika täpinöissäni pienen chilin vuoksi. Toivotaan että jaksaa tuosta nousta isoksi kasviksi.
  Tiputellen näitä minun juttuja tulee. Pitäisi olla nopeampi kun tahtoo asiat unohtua. Mutta nuo kuvani ovat jotenkin sikin sokin arkistoitu ja niiden kokoaminen jotenkin järjelliseen tilaan jää aina vain tekemättä ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...