keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Pelakuut, ruohonleikkuu ja tuhottomasti ulkona oloa

No nyt sain tilaamani Pelargoniat. Viime vuonna ei onnistunut tilaukseni joten tämä oli enemmän kuin odotettua, vaikka kaikkia sorttimentteja en saanut. Näistäkin olen huippuunsa tyytyväinen.


Tässä nyt yksi monista. Mårbacka. Että on kaunis :) Tästä sitten aikanaan pistokkaita ja toive monesta pikku mårbackalaisesta. Laitan lisää kuvia jahka saan kuvat käsiteltyä. Niin nämä tulivat Pukin Puutarhasta.

Ensimmäinen ruohonleikkuu tuntui mukavalta pitkän talven jälkeen. Kait siitä ihan pian saa kylläkseen, mutta näin kevään alussa sekin tuntui melkein kuin juhlalta. Tosin leikkasin vain kasvihuoneen ympäristön samalla kun täytin vesitynnyriä.
Päivät menee vallan ulkona mikä on tietty aivan ihanaa. En millään joutaisi sisäriloissa käydäkkään mutta lepuuttaakin pitää aina aika ajoin. Ruokatankkaus on jäänyt vähemmälle huomiolle :) Nyt alkavat pihavaatteet olla liian väljät. Pakko kait hankkia henkselit ;)

2 kommenttia:

  1. Kaunis väri pelakuussasi, oikein suloisen hempeä : )
    Järjestelin tänään parveketta, ja totesin, että pelakuita on liikaa ; ) Osa niistä on pakko vielä kesäksi pihalle... toivottavasti ei tule sateista kesää.
    Pihahommat onkin kätevä laihdutuskeino, hih ; )

    VastaaPoista
  2. Toivotaan kaunista kesää, että pelakuut saavat pitää kauniit kukkansa. Vain säällisiä sateita on toiveena ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...