perjantai 29. heinäkuuta 2011

Onnistuvat ne sittenkin


Vaikka tämä kesäkurpitsan viljelyni jäi tosi myöhäiseksi, niin jotain satoa sieltä kumminkin on tulossa. Tämän kesän valintani oli tämmöinen keltainen lajike. Aika kaunis.
Kuuman kesän ansioksi voidaan laskea se, että pihassa ei ole ainuttakaan kotiloa taikka etanaa. Linnut (ja siili) ovat hoitaneet ne kaikki pois. Jänniä tyhjiä ja rikottuja lehtokotilon kuoria löytyy aina aika ajoin. On nämä meidän linnut sitten tosi kivoja etanavahteja.

Punainen viinimarja olisi keräyskunnossa juuri nyt. Vaikuttavat hyvin makeilta tänä vuonna. Pääsen niitä keräämään vasta ensi viikolla muiden asioiden mennessä niiden edelle. Pidetään peukkuja ettei rastaat ihan kaikkea vie. Vaikka olenkin kiitollinen niiden etanoiden tuhomaisesta, niin kaikkia marjoja ei tarvitse viedä. Verkkoja en laita sillä yhdessä asutamme tätä tilaa joten kaikki jaetaan myös luonnon eläinten kanssa. Vaikka joskus pitkin hampain ;)

1 kommentti:

  1. Minäkin hämmästyin, miten nopeasti kurpitsat kasvavat, kun juhannuksen tuntumassa laitoin siemenet maahan ja nyt ollaan jo vähän aikaa satoa saatu! Jännää! =D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...