torstai 6. lokakuuta 2011

Terassikausi on suljettuNiin se aika vain on taas mennyt että on pakko pikkuhiljaa siirrellä puutarhavärkkejä autotallin seinustalle. Keinun sisäänvienti on se terassikauden sulkemisen merkki. Vielä lapiot ja haravat ovat käytössä ja muutama purkki odottaa istutusta. Onneksi kelit vielä sallii sen :)
Nyt sataa tihuttaa ja lämpömittari näyttää +13 astetta.
Ei houkuta mennä ulos vaikka niin hurjasti tekisi mieli.

1 kommentti:

  1. Hei kaikki Puutarha Ystävät!
    Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

    Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

    Kauniita kuvia kukista blogissasi!!! Pitääpä tulla kevään lähestyessä tarkemmin katsomaan noita dahlian ym kuvia, sillä silmälllä että mitä sitä istuttaisi pihalle...=)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...