perjantai 18. maaliskuuta 2011

Lisää purkituksia


Kevätkuva (ettei tuleva ihanuus unohtuisi)


Sain laitettua dahliat purkkeihin esikasvatukseen. Oikeastaan en tiedä miten noiden juurakoiden kanssa olisi tullut toimia joten tein sen siten että pääsevät ainakin alkuun täällä sisällä. Jospa se jouduttaisi tuota mahdollista kukintaa.
Miinanköynnäkset kylvin sellaisiin turvenappeihin. Jotenkin on muistissa etten ole oikein osannut niitä koskaan käyttää oikein. Taimet ovat melkein aina niissä kuivuneet liikaa ja lopputulos on ollut plus miinus nolla. Antaa kattoa nyt miten käy.
Samalla kylvin samettiruusut. Tänä vuonna kaksi viikkoa aikaisemmin kun viime vuonna. Hyvin ne viime vuonnakin ennättivät kukkia mutta innostus ei antanut odottaa enempää.
Nyt alkaa olla kiitettävä määrä purkkeja. 
Pelarkuut pätkin ja laitoin purkkiin juurtumaan. Onnistuiskoha?


2 kommenttia:

  1. Hei
    Daaliat ehtivät paremmin kun ne tosiaan esikasvattaa. Minä laitan ne joka vuosi huhtikuun puolella, koska käytössäni ei ole riittävästi viileää kasvatustilaa, muuten niistä tulee honteloita, eikä niitä uloskaan saa aikasin koska ovat tosi hallanarkoja.

    VastaaPoista
  2. No huh huh ... mitenkähän noiden jurakoiden nyt käy? Taitaa olla keväämmällä viisi purkkia honkkeliskonkkelis dahlioita ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...